[Видео] Нов спот на Neon Indian за песната „Slumlord RIsing“

Американскиот електронски диско-поп бенд „Neon Indian“ го објави спотот за песната „Slumlord Rising“, која е на неодамна објавениот нов албум на групата, „VEGA INTL. Night School“. Одличниот спот, во кој доминира ретро-гламурозниот зизуелен стил на 80-те години, карактеристичен за Neon Indian, е режиран од Tim Nackashi и Alan Palomo, а директор на фотографија е Richard Card.