[Видео] Нов спот на гевгелискиот бенд „The G Notes“

Глигор и Теодора Гошеви од Гевгелија, познати под името „The G Notes” ја објавија својата нова песна – „Створена“. Дуетот постои веќе четири години, а ова им е втора авторска песна, прва на македонски јазик. Во јуни, тие ја објавија нивната прва авторска песна од основањето на бендот со наслов „As the time goes by“.