[Видео] Нора Џонс одржа концерт од дома

Светски познатата музичарка Нора Џонс, вчера, преку социјалните мрежи одржа извонреден концерт од својот дом. Денеска пак беше објавен нејзиниот нов албум насловен „Pick Me Up Off The Floor“.

Слушнете го 20-минутното видео и извонредниот глас на легендарната музичарка.