[Видео] „Невидлива Македонија“: приказна за рап сцената

 

Во втората епизода од серијалот документарни филмови „Невидлива Македонија“, фокусот е на рап сцената во земјата, нејзините почетоци, најистакнатите артисти и случувања во македонскиот рап. Со авторот Петко Костовски разговараат: диџеј Гоце, Жаро (Уличен ритам), членовите на Подземан ефект и на Легијата.