[Видео] „Невидлива Македонија“ – приказна за македонската метал сцена

Во третата епизода од документарниот серијал „Невидлива Македонија“, се зборува за македонската метал сцена – нејзините почетоци, патот на нејзиниот развој и најистакнатите претставници. Учествуваат членови на групите Steel Temple, Verka и Chromatic Point.