[Видео] „Невидлива Македонија“ – документарен филм за домашната транс сцена

Македонската транс сцена, нејзината историја и најистакнатите транс артисти во земјата се тема на првата епизода од емисијата „Невидлива Македонија“ на авторот Петко Костовски, направена во форма на документарен филм. Во неа се опишани патиштата низ кои се развиваше транс сцената во Македонија низ годините и нејзините особености.