[Видео] Неверојатниот оптички зум на Nikon

Оптичкиот 83x зум на фотоапаратот Nikon P900 овозможува работите кои изгледаат недостижни, луѓето да ги гледаат како да се во близина. Леќите што ги користи овој фотоапарат им овозможува на корисниците одблиску да ја проследат Месечината, па дури и работи што се надвор од градот. Меѓутоа, фотографиите не се целосно чисти и јасни.

Во продолжение, погледнете ги видеата снимени со овој фотоапарат.