[Видео] Неверојатни графити уметници

[Видео] Неверојатни графити уметнициШто ќе се случи ако на една група талентирани графити уметници им се даде слободен простор за работа во еден празен магацин, без никакви ограничувања?

Одговорот на прашањеto го дава овој невообичаен, брз и полн со акција, краток филм за уметноста на графитите.

Музиката во видеото е на DJ Butcher.