[Видео] Научно докажани начини за подобрување на Wi-Fi сигналот

Во 2015 година, сите сакаме интернетот да го има насекаде и тој да биде брз, со силен сигнал. Иако покриеноста со интернет расте секој ден, брзината и натаму е чест проблем. Како да се зголеми силата на бежичниот интернет во нашите домови и на работните места? Еве неколку едноставни совети, засновани на природата на ваквите сигнали и на карактеристиките на технологијата што ја употребуваме за да ги искористиме: