[Видео] Накитена новогодишната елка под Охридското Езеро – посветена е на децата со ретки болести

Нуркачите од Нуркачкиот центар „Амфора“ од Охрид кај Музејот на вода традиционално и оваа година ја накитија подводната новогодишна елка, и со тоа на сите граѓани им ја честитаат новата 2023 година.

„Како и секоја и оваа нова 2023 година нуркачите од Амфора им ја посветуваат на децата со ретки болести со желба за здравје, успех и срќно детство. Посетителите на Музејот на вода елката ќе можат да ја видат од денес па се до крајот на јануари“, велат од Нуркачкиот центар „Амфора“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radio MOF (@radiomof)