[Видео] Најдобрите моменти на Стивен Фрај како водител на QI

Британскиот актер и водител Стивен Фрај го води шоуто QI на ВВС2 веќе 13 години. Неделава ќе се емитува последната епизода во која тој ја води емисијата, а ќе го замени комичарката Сенди Токсвиг.

Во негова чест, Guardian направи компилација од најдобрите и највпечатливите моменти на Фрај во неговите 13 минути како водител.

Последната епизода на QI со Фрај, наречена Misconceptions, ќе се емитува во петок на каналот BBC2.