[Видео] НаЧас: Што ќе донесе новиот Закон за млади?

Дискусиите за долгонајавуваниот Закон за млади се во тек. Што ќе се регулира со овој Закон, зошто е потребен и на кој начин ќе биде донесен, во емисијата #НаЧас зборуваме со Стефан Андоновски, од подмладокот на ВМРО ДПМНЕ и Ѓорѓи Тасев, посебниот советник за млади и спорт на Премиерот.