[Видео] Набавка на мебел го закочи отворањето на блоковите В и Г во „Гоце“

Иако градежните работи во блоковите В и Г на Студентскиот дом „Гоце Делчев“ во Скопје се завршени, тие остануваат затворени.

Повеќе детали за тоа што се случува со овие две згради од најголемиот студентски дом во земјава и кога би можело да се очекува нивно отворање за студентите, погледнете во видеото во продолжение:

Студентски дом „Гоце Делчев“/ Studentor "Goce Dellçev"

Blerja e mobiljeve e ndaloi lëshimin e dy blloqeve të rinovuara në Konviktin studentor "Goce Dellçev"/ Што се случува со реновираните блокови во најголемиот студентски дом во земјава?*Видеото го реобјавуваме со превод на албански јазик, а е дел од проектот: „Студентски домови без корупција. Проектот е финансиран од Фондација Отворено општество – Македонија. Содржината е единствена одговорност на авторите и на грантистот, и на ниту еден начин не може да се смета дека ги изразува гледиштата и ставовите на Фондацијата Отворено општество -Македонија.

Posted by Радио МОФ on Tuesday, 2 July 2019

***Објавата е едитирана со додавање второ видео со превод на албански јазик