[Видео] На час: Каде се студентите во изборот на ректор на УКИМ?

Ја следите новата епизода на емисијата #НаЧас на Радио МОФ. Тема на денешната дискусија е каде се студентите во приказната за избор на новиот ректор на УКИМ.

Гости се Ангела Најдоска, претседателка на Комисијата за наука при УСС, Петар Антевски, неодамнешен член на Универзитетскат изборна комисија и Борјан Ефтимов, претседател на Универзитетското студентско собрание при УКИМ.

**Дискусијата е направена во рамки на проектот Ангажирање на младите за студентски и младински политики, финансиран од Фондацијата Отворено општество Македонија.