[Видео] Mr. Selfie – анимација за секојдневната употреба на паметните телефони

Она што сите го имаме забележано е зголемената опсесија со она што се случува на нашите мобилни телефони. Ако не сме ние, тогаш редовно гледаме други луѓе како минуваат низ улиците преокупирани со своите мобилни телефони.

Ова видео, создадено од „We are seventeen“ се однесува токму на овој современ феномен.