[Видео] Млади за Скопје, епизода 8

Млади за Скопје ја објавија својата осма видео епизода, каде се осврнуваат на изминатиот настан во Старата скопска чаршија, а потоа во фокус е интервјуто со Петар Ѓуревски и Виктор Захариев од бендот „Fiction“, но и и со уметникот Давор Кешќец.