[Видео] Мистер Бин прослави 25 години со оригинална прошетка низ Лондон

Актерот, Ројан Аткинсон уште еднаш го одигра Мистер Бин, возејќи го своето зелено „Mini“ низ улиците на Лондон за да прослави 25 години од постоењето на култниот лик – Мистер Бин.

Во препознатливиот „Мистер Бин“ стил, заедно со него во врз автомобилот се најде и неговата фотелјата, со сите додатоци. Ликот кој го направи своето деби на телевизија во 1990 година, се прошета по знаменитостите на Лондон, како што се Бакингемската палата, Мол и Хародс.

Друштво му правеше и неговата полнета играчка, чија фотографија ја објави на Твитер.