[Видео] „Мимика на среќа“ – нова песна на Матеј Фолц

Музичката сцена доби ново освежување од младиот Матеј Фолц.

Него веќе го знаеме по „Понеделник“ и „Идеја“, а сега го слушаме со најновата песна „Мимика на среќа“.

Текстот и вокалот се на Фолтц, а за реализација на песната, соработува со Трајче Цветковски за микс и мастер, за битот се задолжени 5R и TenSixty, додека видеото е дело на Frozen Time Drops.