[Видео] Mакедонските скејтери низ Струмица и Охрид

Најновото видео од DropIn турнејата низ Струмица и Охрид доживеа презентација викендов во Младинскиот културен центар, а целиот настан беше зачинет со „throwavay клипови“ од целата скејт банда.

[Видео]Турнеја на македонските скејтери низ Струмица и Охрид

Видеото кое сведочи за умешноста, но и за атрактивноста на македонските скејтери, Радио МОФ го прикажува во продолжение:

Извор