[Видео] Македонски женски рап во светскиот проект „Womanifest“

Womanifest“ е проект на јужноафриканската раперка Tina Mweni, со кој се претставуваат женскиот рап насекаде низ светот. Во својата посета на Македонија, Mweni се појави заедно со две македонски женски MC-ja, G-Rough и MC Љубица, кои ги покажуваат своите рап вештини на битбокс-ритамот на OG.