[Видео] Летање низ сенката на Месечината

Иако повеќето мислат дека го виделе најдоброто од затемнувањето на Сонцето, ова видео поставено на Reddit, a кое се појави и на Youtube, го прикажува најдоброто за крај. Видеото претставува timelapse филм за летањето преку сенката на Месечината. Како што снимката се забрзува, се добива чувство дека гледачот е преземен од сенката на Месечината.