[Видео] „Легис“: Бегалската криза во Македонија

Видеото претставува кратко информативно интервју со Мерсиха Смаиловиќ од невладината организација „Легис“. Таа зборува за кризите и перипетиите кои ги доживеале мигрантите во Македонија додека транзитирале уште од самиот почеток.