[Видео] Laibach го најавува концертот во Скопје

Словенечкиот авангарден бенд Laibach, кој ќе одржи концерт во Скопје во рамките на фестивалот Таксират  на 7 декември, го најавува настапот со посебно видео, во свој стил. Погледнете ја оваа видеонајава на македонски јазик:

See you at the TAKSIRAT FESTIVAL in Skopje, Macedonia, 7th December, 2015

Posted by Laibach on Thursday, November 26, 2015