[Видео] Квалитетот на живот во Македонија на квиз

Преку видео со квиз прашања за фактите во образованието, здравството и заработувачката, Институтот за економски истражувања и политики „Finance Think“ ја прикажува состојбата со квалитетот на живот во Македонија.

Видеото погледнете го во продолжение: