[Видео] Критична маса#19 – На точак на нула степени низ Скопје

[Видео] Критична маса#19 - На точак на нула степени низ СкопјеСтотина учесници на вчерашната Критична маса#19  извозеа повеќе од осум километри низ улиците на Скопје, на околу нула °C  и за нула денари. Велат, беше многу, многу убаво.

Веќе почнуваат подготовките и за дваесетата критична маса, која ќе биде – новогодишна.

Во меѓувреме, преку нивното видео, дел од она што се случуваше синоќа низ Скопје.