[Видео] „Коса“ – документарен филм за тетовскиот музичар Милан Миланов

Коса“ е документарен филм, дело на Драги Неделчевски, во кој се зборува за досегашната кариера на тетовскиот музичар, гитарист, тектописец и продуцент Милан Миланов – Коса. Монтажата е на Глигур Ѓорѓески. Филмот е сниман во април и мај годинава, а тој доби втора награда на неодамна одржаниот Државен фестивал на непрофесионален филм во Велес.