[Видео] Кој рано рани, седиште во ЈСП (не) си граби

Вторник е еден од деновите со најмногу гужви во автобусите на ЈСП Скопје, кога покрај пензионери, бесплатно може да се возат и студенти и средношколци. Што се случува во автобусите во вторник наутро, може да погледнете во видеото на Радио МОФ.