[Видео] Ќе има ли еко-греење во студентскиот „Кузман Јосифовски Питу“?

Што се случува со еко –греењето во студентскиот дом „Кузман Јосифовски Питу“. Видете во видеото на Радио МОФ.

Ќе има ли еко-греење во студентскиот „Кузман Јосифовски Питу“?

Што се случува со еко –греењето во студентскиот дом „Кузман Јосифовски Питу“. Видете во видеото на Радио МОФ! / Çfarë ndodh me eko ngrohjen në konviktin studentor " Kuzman Josifovski Pitu". Shihni në videon e Radio MOF!*Видеото е дел од проектот: „Студентски домови без корупција. Проектот е финансиран од Фондација Отворено општество – Македонија. Содржината е единствена одговорност на авторите и на грантистот, и на ниту еден начин не може да се смета дека ги изразува гледиштата и ставовите на Фондацијата Отворено општество -Македонија.

Posted by Радио МОФ on Tuesday, 30 July 2019