[Видео] Како звучат „Bernays Propaganda“ на рециклирани инструменти

[Видео] Како звучат „Bernays Propaganda“ на рециклирани инструментиОд старо железо, алуминиумска фолија и стара хартија-до музички инструменти кои без проблем може да се употребуваат. Ученици од гимназијата „Никола Карев” од Скопје имаа несекојдневен перформанс пред публиката, со вакви инсрументи без проблем ја изведоа песната Булдожер од бендот „Bernays Propaganda“.

Погледнете во видеото, како изгледа ваквата изведба на средношколците.