[Видео] Како изгледа посета на психолог?

Како изгледа една посета на психолог, со какви проблеми младите најчесто се соочуваат и зошто е важно менталното здравје? На овие прашања разговаравме со Радмила Живановиќ, лиценциран психолог-психотерапевт кој изминатиов период одговараше на вашите прашања во склоп на рубриката #ШтоТиТежи на Радио МОФ.