[Видео] Како до поголем наталитет во Данска?

Паровите во Данска добија порака дека треба да патуваат за да го подобрат намалениот наталитет во земјата. Станува збор за нова вирална реклама која ја направи туристична компанија, но ја погледна целиот свет.

[Видео] Како до поголем наталитет во Данска?

„Направи го тоа за Данска“ е слоганот на рекламата во која секс-терапевт тврди дека речиси половина од паровите имаат повеќе секс кога заминуваат на одмор.

Гласот во видеото прашува „Дали сексот може да ја спаси иднината на Данска?Данска се соочува со проблем“.

Погледнете ја оваа урнебесна реклама која патувањето го нуди како рецепт за зголемување на наталитетот кај Данците.

Извор