[Видео] Jon Stewart низ годините

Откако во февруари водителот Jon Stewart соопшти дека планира да го напушти „The Daily Show“ по 16 години, интернет корисниците добро се подготвија за да му оддадат последен поздрав. Во ова видео на Billy Chasen е прикажан водителот како се менува низ годините.