[Видео] Ирина Маја: Пандемијата ја смени комуникацијата со потрошувачите

Пандемијата ги натера компаниите да го сменат начинот на комуникација со потрошувачите, сублимира Ирина Маја, директорка за креативни маркетинг стратегии во рекламната агенција Меккен Ериксон во влогот на Республика.

Најбрзите ја сменија улогата, делувајќи солидарно. Научената лекција е дека дигиталниот маркетинг е во пораст, иако телевизијата сè уште е доминантниот медиум бидејќи луѓето се дома.

Содржината е изработена од Институтот за комуникациски студии.