[Видео] Инста(нт) вести на Радио МОФ 1.8

Имаме најнови Инста(нт) вести, овој пат со Филип.

А во нив, зборуваме за последните општествени случувања, ноќните клубови, студентскиот оброк, но и за еден нов кул рок бенд и супер изложба.

Гледајте Инста(нт) вести на Радио МОФ:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radio MOF (@radiomof)

*Видео емисијата е направена во рамки на проектот „Квалитетни образовни политики и можности за младите“, финансиран од Фондацијата Отворено општество Македонија.