[Видео] Групата Визија го објави својот прв спот

Младиот македонски рок бенд Визија го објави својот прв спот, за песната „Гласот на мојата душа

Режијата, сценариото и монтажата е на Марко Џамбазоски, камерата на Кристијан Караџовски, а во спотот се појавуваат: Стефан Петровски, Александар Алексовски, Дамјан Јосифовски и Дејан Младенов. Шминката е на Биле Младеновска, а спотот е продукција на Факултетот за драмски уметности од Скопје.