[Видео] Групата „The Vaccines“ ја објави новата песна „Minimal Affection“

Групата „The Vaccines“ ја објави новата песна од нивниот трет албум. Претходно, бендот ги претстави песните „Dream Lover“ и „20/20“. Престојниот албум „English Graffiti“ ќе биде достапен за преземање од 18 мај, а од 25 мај ќе биде и во продажба. Записот е направен од самиот бенд, Dave Fridmann и Cole MGN.

Албумот „English Graffiti“ се состои од песните:

„Handsome“
„Dream Lover“
„Minimal Affection“
„20/20“
„(All Afternoon) In Love“
„Denial“
„Want U So Bad“
„Radio Bikini“
„Maybe I Could Hold You“
„Give Me A Sign“-
„Undercover“