[Видео] Грмотевиците на земјата низ објективот на еден астронаут

Земјата изгледа навистина смирувачки од вселената- посебно кога природата ќе се одлучи да направи шоу.

Астронаутот на НАСА Terry W. Virts, кој во моментов своите денови ги поминува на Меѓународната вселенска станица, во неделата сподели неверојатно видео, кое покажува како изгледаат моќните грмотевици и поројни дождови над Централна Африка погледнати од вселената.

Извор: Mashable