[Видео] Футуристички поглед на Лондон ноќе

Фотографот Vincent Laforet минатиот месец поминал два часа во хеликоптер над Лондон, фотографирајќи ја британската метропола од височина од 2.000 метри.

Неговиот пристап до процесирањето и перспективата нудат футуристички воздушни снимки од Лондон, кои личат како да се од филмовите „Трон“ или „Блејд ранер“.

[Видео] Футуристички поглед на Лондон ноќе

[Видео] Футуристички поглед на Лондон ноќе