[Видео] „Фолтин“ објавија спот за песната „Ми се води љубов“

Псевдо-емигрантското кабаре и еден од најоригиналните домашни состави, Фолтин“, објавија видео запис за нивната тема „Ми се води љубов“, која се наоѓа албумот „МОМÓМА“.

Спотот е во режија и монтажа на Милена Витман, а главната улога, односно танчерка во видеото е Зарина Рондон.