[Видео] Engage Kicks & Gigs со „The Three Of Us“

Во новата епизода на музичкиот серијал Engage Kicks & Gigs ви го претставуваме новиот и возбудлив бенд „The Three Of Us“. По кратката пауза од „Project Orpheus“, и рефлексија на неговите претходни креативни проекти, Давид Димовски одлучи да се здружи со неколку нови изонредни соработници во патот кон следната еволуција. Слушнете го новиот Engage Kicks & Gigs на Радио МОФ!