[Видео] Ема Ананиевска, студентка со оштетен вид: Размислувам да си заминам одовде

Ема Ананиевска е студентка на Факултетот за музичка уметност во Скопје, ужива на сцената, одлично свири клавир и сака да патува. Таа го изгубила видот уште како бебе, но тоа не ја спречува да ги исполнува своите соништа.  Погледнете го видеото на Радио МОФ.