[Видео] Едноставно решение – како да се вози велосипед со здолниште

„Јас сум жена. Возам велосипед на многу места, кога дозволуваат временските услови. Понекогаш носам фустан. Сепак, тогаш  се соочувам со еден тврдоглав проблем кога случајно може да се види што има под здолништето додека го возам мојот велосипед“.

велосипед

Поради овој проблем Johanna Holtan и нејзините пријателки побараа и најдоа навистина едноставно решение. Се што треба е едно ластиче и паричка. Погледнете го видеото во продолжение:

Извор: Slate.com