[Видео] Една година од студентската окупација на факултетите

Помина една година откако студентите направија окупација на дел од факултетите на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“. Што нѐ научи Студентски пленум и кои промени ги направија студентите? Повеќе во видеото на Радио МОФ на Кристина Озимец.