[Видео] Еден ден во животот на оние кои не гледаат Game of Thrones

Game of Thrones е една од најгледаните серии во изминативе години и речиси не постои некој кој нема погледнато барем една сезона. Сепак, постои тој мал процент што се уште се немаат препуштено на серијата. Во видеото подолу, насловено како Shame of Thrones, шеговито е прикажан денот на некој што не гледа Game of Thrones, додека сите околу него зборуваат за новата епизода, или за некој од ликовите.