[Видео] Џамироквај ја објавија новата песна „Automaton“

Една недела откако бендот Џамироквај сподели кратко видео со кое ја најави новата песна и претстојниот албум, денес тие ја објавија „Automaton“. Таа е првата песна од нивниот нов, осми албум, после цели седум години. Во продолжение може да ја слушнете.