[Видео] Лет на дрон над Њу Делхи

Индискиот сајтот за технологија „iGyaan“ одлучи да пушти дрон низ Њу Делхи и да го сними градот од птичја перспектива. Резултатот е интересно видео во кое можат да се видат дел од најпознатите атракции во градот.