[Видео] Документарец за 20 години „Boom Festival“

Екипата на култниот португалски транс фестивал „Boom Festival“ направи документарец за дваесетгодишнината на фестивалот, кој пред неколку дена беше прикачен на YouTube. Документарецот го следи развојот на фестивалот, од неговите почетоци во 1997 година, се до 2017 година.