[Видео] Дискусија: Волонтерство – неплатена или злоупотребена работна сила?

„Волонтерство: неплатена или злоупотребена работна сила?” беше темата на вчерашната дискусија во кампот поставен пред Влада, на 45-иот ден од поставувањето на шаторите пред владиниот објект.

На дискусијата свои обраќања имаа Тоше Зафиров од Институтот за социјална демократија „Прогрес“, Златко Талевски од Младинскиот културен центар во Битола, а  модератор на дискусијата ќе биде Сашо Додовски, исто така, од Младинскиот културен центар во Битола.

Во продолжение, погледнете ја дискусијата пред Влада.