[Видео] Дискусија пред Влада за квалитетот на образованието и лошите законски решенија

„Дали е возможно квалитетно образование преку лоши законски решенија?“ беше темата на денешната пред Влада на која говореа наставникот Владо Димовски, професорот во средно образование Енвер Ајдини, средношколците Ангела Најдоска и Александар Милески, како и Петар Атанасов од комисијата за образование на СДСМ.

Целото видео од настанот погледнете го во продолжение: