[Видео] Дискусија пред Влада: Кој го зароби новинарството во Македонија?

Слободата на новинарството беше тема на вчерашната дискусија: „Кој го зароби новинарството во Македонија? Новинарите, државата или партијата? Како да го ослободиме?”, која се одржa во кампот пред Владата на Република Македонија.

Во дискусијата учествуваа новинарите Мери ЈордановскаБранко ГероскиДраган Антоновски и Зоран Бојаровски.